0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Saygı sevgi duymasak da  tahammül etmek  mecburiyetindeyiz ! 

Artık iyice zıvanadan çıktık, birbirimize tahammülümüz, sevgimiz ve saygımız hiç kalmadı. Televizyon programlarına baktığımda ne yazık ki konuşmacılarında birbirine tahammülü sevgi ve saygısı kalmadığını görüyorum. Dolayısıyla sokakta da vatandaşların arasında da büyük bir kutuplaşma ve bölünmüşlük var. Ya gazetelere baktığımda onlar da siyasi bölünmüşlük içinde birbirine acımasızca saldırıyorlar. Neredeyse birbirlerini bir kaşık suda boğacaklar. Hükümete yakın medya ile muhalif olan medya arasında öyle büyük savaş yaşanıyor ki adeta düello halindeler. Hatırlarsanız Es Medya Gurup Başkanı olan Murat Sancak'a silahlı saldırı oldu. Çok şükür ALLAH korudu, bu saldırıda sağ salim kurtuldu. Ardından Hürriyet Gazetesi'ne iki defa protesto gösterisi yapılarak camlar ve çerçeveler kırıldı. En son olarak da Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk televizyonunda program yapan Ahmet Hakan Coşkun'a evinin önünde 4 kişi tarafından saldırı yapıldı. 
İnşallah cezasını alır 

Çok şükür Ahmet Hakan Coşkun'un hayati tehlikesi yok. Birkaç yerinde kırıklar oluşmuş. İnşallah Rabbim şifalar verir ve bir an önce iyileşir. Bu saldırıyı yapanlarda hak ettikleri cezayı alırlar. Sabah gazetelerde Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan bu saldırıyı okuduğumda, acaba kim veya kimler yapmıştır dedim. Evet son günlerde Hürriyet Gazetesi'nde hükümete karşı muhalif yazılarını okumaktayız. kim yaptıysa inşallah hak ettikleri cezayı alırlar. Asıl benim sıkıntım şu; İnsan olarak herkesin fikrini kabul etmeye biliriz, gazete ve televizyonların yayınlarını beğenmiyor da olabiliriz. Ahmet Hakan Coşkun'un da fikrine, yazılarına saygı duymaya biliriz; yalnız sevmesek de, saygı duymasak da tahammül etmek mecburiyetindeyiz. Demokrasinin güzelliği insanların hakaret içermeden yasal çerçevede fikrini açıkça ortaya koymasıdır. Sevgili okuyucularım, tabiri caiz ise dağ başında yaşamıyoruz, öyle her önüne gelen sevmediği veya fikrini kabul etmediği kişilere saldırıp ceza kesmeye kalkarsa bu olmaz. Hukuk devletinde bu şekilde zorbalıkla hak arama yoluna gidilmemelidir, eşkiyalık olmaz. Dediğim gibi televizyondaki yayınları, gazetedeki yazıları ve kişilerin  fikir ve görüşlerini kabul etmesek de ; tahammül etmek mecburiyetindeyiz. İnşallah Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan bu saldırıyı birileri istismar edip hükümete mâl etmez. Ne diyeyim CENAB- I ALLAH BIZLERI BİR BİRBİRİNE TAHAMMÜL EDEN KULLARINDAN EYLESİN. ALLAH ,KALBİMİZE MERHAMET DUYGUSUNU VERSİN. ALLAH ,KUTUPLAŞMIŞ OLAN TOPLUMDAN, BIR BİRİNİ SEVEN HUZURLU KULKARINDAN EYLESIN.

Memiş Hoca Memişce Diğer Yazıları

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX